Din Drag Pentru Tine

DDPT a fost întâi un vis! Un vis de adolescentă, născut din dorința de a trăi într-o lume mai bună! O lume educată, căci doar o lume educată poate fi o lume minunată, în care copiii să sufere mai puțin, iar adulții să iubească și să ofere mai mult.

După câțiva ani, lovindu-ne tot mai des de copii aflați în dificultate, de adulți nefericiți, ce nu-și găsesc locul și sensul, dar și de tineri entuziaști, visul s-a transformat în proiect. Un proiect curajos, ce își propune să ajute copii, tineri și adulți deopotrivă.

Ajunsă mamă, adolescenta visătoare și-a spus că nu mai este timp de visat și că este cazul să spunem mai puțin și să facem mai mult. A strâns în jurul ei oameni minunați și proiectul a devenit realitate, luând haina unui ONG.

Sub sigla Din Drag Pentru Tine (DDPT) avem ca scop educarea, formarea, susținerea și integrarea în societate a copiilor, tinerilor și adulților, prevenirea abandonului şcolar și familial prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, consiliere pentru dezvoltare personală și reconversie profesională și activităţi de recreere, socializare și informare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *